Thursday, October 06, 2011

Sakit!

Ok, mana tah Amani belajar mengganas tapi Mommy dah serik kena baling dgn object keras kat kepala.

First time - lil attention seeker pukul batang hidung Mom sebab Mom buat tak tau dia nak tido.  Abih... dah penat cuba tidurkan nak juga main- main.  Mommy main la beberryyy hehehe.

Second and third time - ok meaning Mom kena hit twice on the face.  Third time meninggalkan parut, dan kesakitan yang amat sangat hingga ke hari ini. 

Sigh.  Keganasan rumahtangga much?

2 comments:

Omorfi Zoi said...

hahaha..padan muka mommy sapa suruh berbery bery...Rayyan dah pandai ckp pun sll kata, mommy simpan handphone tu..ok...tapi dulu masa belom boleh cakap pun gitu juga...hehehe...rasa mcm nak belasah je kadang2...rasa je lah tp memang confirm kena marah...

#ciksuzlin said...

(^___^)"