Tuesday, January 17, 2012

Trip to Zoo Negara (Part 1)

On 2 January 2012 we went for a walk in Zoo Negara Kuala Lumpur.  Actually petang 1st Jan tu dah pergi tapi kitorang tak tau bahawasanya... Zoo Negara cuma buka pada 9:00am - 5:00pm sahaja yer kawan- kawan.  Kitorang sampai the day before tu pada 4:30pm of course ler takleh masuk hehehe.

SO the next day tu, (which is 2nd Jan), aku dengan Bob bawak anak makan sarapan di Pappa Rich Sri Damansara.  Pastu tetiba macam..."Daddy jom, jalan- jalan try pergi Zoo lagi skali!".  Knowing abang Bob saya tu, of course la OK jer hehehe. 

Zoo Negara takdelah best sangat aku rasa.  Binatang dia banyak yang menyorok, dan tak banyak binatang pun kesimpulannye... Kawasan burung dia tutup, under maintenance.  Anyway takmo citer banyak-banyak.  Let the photos do the talking. 

"I am ready Mom!"

















2 comments:

eezance said...

whoa... i remembered all sweet memories during voluntary work at the zoo.. awesomeness.. :)

Diana Abdul Molok said...

eezance, it was awesome! my baby had a great time at the zoo! Didn't know she loves animal that much!