Wednesday, May 09, 2012

Finally got the Munchkin drying rack

Dah lama dah bercita- cita nak beli menda ni.  Punya la lama, sampai my baby is no longer a baby baru beli hahahaha.  Dok teringat, teringat, terbeli menda lain.  Teringat, teringat... terbeli menda lain.  Sedangkan drying rack ni adalah sangat berguna y'all.

Meh nak tunjuk gambar sikit: 

Cantik tak botol- botol saya tersusun?
Pandangan sisi...Ewah seksi yeww warna putih.
Beli kat mana?  Yang ni beli kat www.littlewhiz.com for RM41.30 satu set.  Ni harga offer tau, kalau tak offer dia ialah RM45.90.  Warna putih, batang yang tegak-tegak tu boleh dilipat dan dibawa for travelling! 

Bagi kawan- kawan yang tak pernah tengok atau tau drying rack ni, ketahui bahawa drying rack ni datang dalam pelbagai bentuk, rupa dan size.  Ikut lah bajet masing-masing nak beli yang mahal ke murah.  Yang penting drying rack adalah sangat berguna untuk keringkan dan organise botol- botol susu anak.  Terutama bagi ibu yang breastfeeding macam I, kena kering kan botol pump kan?  Boleh la dengan gembira hatinya susun kat drying rack ni lepas cuci botol. 


2 comments:

Zai Hashim said...

sgt berguna, now kalau ada kwn2 yg baru give birth, this is my 1st option bg as hadiah...:) good job mommy D

Diana Abdul Molok said...

yessss this, indeed is a very useful welcoming newborn gift! Now we can give something other than clothes and soft toy, eh?