Friday, May 18, 2012

Makan red velvet sampai muntah...

Heheh.  Ada ala- ala bengang tak title.  Ala nak buat cemana dah tak terjadi perkara itu.  I ordered 100 cupcakes untuk hadiahkan untuk majlis pertunangan seseorang this weekend.  Namun perkara tersebut tidak terjadi hehehe.  So, yaaa makan la red velvet sampai muntah...


Lesson learnt: lenkali toksah nak sibuk- sibuk hadiahkan apa- apa kat orang.  Tapi takpe dapat pahala berganda sebab bole sedekah kat orang- orang yang sudi...

2 comments:

Zai Hashim said...

its ok D, maybe org tu pun xsangka benda akan tak jadi...but ya if bukan rezeki dia so it has jadi rezeki org lain la....p/s: tak mau hantaq mai plaza damas sikit ka? LOL

Diana Abdul Molok said...

hahah takpa lah. ehhh if aku dkt dah lama aku nyinggah, come laaa to my house tonight! makan RV!