Monday, August 13, 2012

Si Diva Kecil

Huh si diva kecil sorang ni... slalu acting very the diva like tau tak.  Menyampah I... 
P/S: Dear daughter, do grow up a solehah, a good child of mine.  Jangan diva sangat yer anakku.

Tengok diva kecil pilih baju sendiri masa pergi beli baju raya... Tapi pakai Crocs jer jalan-jalan.  Hahaha no heels yer darling, not yet.  You're too small for those kinda shoes.  Let's be practical and protect your backbone while growing up.  



Lepas tu Mom's phone battery died, tak dapat snap snap gambar beliau mencuba dresses sekalian.  Si Diva tidak akan mencuba apa yang tak berkenan di hati beliau.  Mana yang beliau nak try ni, is according to her, 'Cantek'.  Yeppp.  Mengada- ngada I know.

Takpalah, janji happy sayang.  Dan jangan hanyut dalam dunia fashion, kerana yang pasti hanyut itu adalah duit Mommy dan Daddy.  Kwang kwang kwang.

2 comments:

Zai Hashim said...

mommy kan ada bonus berkepuk, apa Diva susah2, pilih je syg ku babani...hehe

Diana Abdul Molok said...

oopss hahah berkepuk la sangat. kalau hari-2 shopping bole bankrupt mommy yooo